Spanska supercupen: Check
Europeiska supercupen: Check
Klubblags-VM: Check

Inget lag i världen har lyckats med bedriften att ta hem sex utav sex titlar under samma år, tills nu. Barcelona har nu skrivit in sig i historieböckerna, igen.

Efter en helt makalös säsong (08/09) där Barça hade uppvisning i avancerad fotboll och tog hem dem tre tyngre titlarna i La liga, Copa del Rey och Champions League, så fortsatte även titlarna att komma in efter säsongens slut. Det började med Spanska supercupen där Barça vann med 5-1 över två matcher. Nästa titel som skulle tas hem var Europeiska supercupen, och motståndarna var Shakhtar Donetsk. Pedro - som visat sig vara en avgörande spelare i flera matcher - kliver fram i förlängningen och gör 1-0.
Igår tog man hem den sista titeln. Igår blev Barça officiellt världens bästa klubblag.

Två gånger har laget blivit besegrade av sydamerikanska lag i klubblags-VM. Även denna gång så stod ett sydamerikanskt lag på andra sidan i form av Estudiantes.

Efter att ha legat under med 0-1 i 87 minuter så kliver han fram. Jag menar givetvis Pedro, ni vet han som gör mål när det behövs som mest. Efter 90+ minuter så blåser domaren av, 1-1 och matchen går till förlängning. Vi är inne i 110:e minuten, Dani Alves slår ett - fantastiskt - inlägg som världens bäste Messi bröstar in. Eufori! Magi! 2-1, och Barça är officiellt världens bästa klubblag.

Men det absolut bästa med dessa titlar var hur laget vann dem. Förra säsongen visade Barça upp ett spel som världen aldrig hade skådat. Passningsspelet var överlägset, dribblingarna var av yppersta världsklass och laget lekte hem seger efter seger. Barça visade världen hur fotboll ska spelas. Vacker fotboll.

För övrigt så fick Messi ett par priser efter finalen i klubblags-VM, däribland en riktigt stor guldnyckel som det stod Toyota på. Givetvis blev han utnämnd till turneringens bästa spelare också.

Ett magiskt år, som Xavi beskrev det bäst efter matchen: "Vad vi har gjort går enbart att tangera, det går inte och toppa detta."

Jag vill tacka Barça, av hela mitt hjärta, för ett magiskt år.